LifeWave

Om jouw paard gezond te houden ben je waarschijnlijk gewend om hem/haar iets te geven via het voer, supplementen etcIMG_1462. Natuurlijk zijn goede voeding, voldoende schoon drinkwater en correcte beweging onmisbaar om een paard gezond te houden, maar hun lichaam heeft ook een constante stroom van energie nodig.
LifeWave’s exclusieve patch systeem, waarbij niets in de huid en lichaam zelf doordringt, maakt gebruik van de nieuwste technologie om zachte stimulatie te geven op acupressuur punten en zo letterlijk de energie stromen in jouw paard’s lichaam te verbeteren. Zo vermindert het pijn en ongemakken, binnen enkele minuten al!

Het is al duizenden jaren algemeen bekend dat specifieke frequenties van licht specifieke veranderingen kan veroorzaken in het lichaam. Als we in de zon staan zorgt de frequentie van het licht ervoor dat wij vitamine D aanmaken. Een andere frequentie van licht (UV) zorgt dat we melanine aanmaken, waardoor we een zongebruind kleurtje krijgen. LifeWave technologie gebruikt hetzelfde wetenschappelijke principe.

AcuLife, speciaal ontwikkeld voor paardenlife wave foto
Snelle, drugs-vrije pijnstilling voor jouw paard? Dat is nu mogelijk met LifeWave.
* veilige en natuurlijke pijnstilling
* kan gebruikt worden voor het hele lichaam of lokaal
* zeer gemakkelijk in gebruik
* snelle resultaten
* werkt ontsteking remmend

AcuLife geeft resultaten
Bekijk hieronder eens de voor en na foto’s en dan zie je duidelijk de enorme vermindering van “hot spots”. Deze foto’s laten zien dat overtollige warmte nu gereduceerd is tot de locatie waar het letsel zich bevindt en wat volgt is een vermindering van pijn, overgevoeligheid en beweging is weer mogelijk op een specifieke plek waar het letsel zich bevindt.

before foto
after foto

Deze infrarood foto’s laten het verschil tussen de linker en rechterkant van het paard zien, waarbij je ziet dat het verschil erg groot is op de rechter schouder en nek. Acupunctuur onderzoek laat zien dat over het algemeen paarden erg goed reageren op de LifeWave patches en dat ze steeds minder pijn hebben.
AcuLife is een medisch hulpmiddel voor jouw paard dat je kan verkrijgen zonder recept van de dierenarts. Het is een makkelijk product om te gebruiken – iedereen kan met AcuLife werken!

Hoe werken de patches van LifeWave?aeon patch for horses
LifeWave patches zijn een geavanceerde vorm van homeopathie. De patches bevatten homeopathische middelen die, als ze door lichaamswarmte worden geactiveerd, een laag niveau van licht reflecteren. Wanneer de patches als een pleister op het lichaam worden geplakt, stimuleren ze de zenuwen.
LifeWave gebruikt deze kennis om het lichaam te stimuleren om o.a. meer energie te geven, pijn te verminderen, het lichaam te ontgiften en effecten van stress te verminderen.

Prijzen 2018
AcuLife patches kunt u heel gemakkelijk zelf aanbrengen bij uw paard.
AcuLife patches (30 stuks, 15 behandelingen) € 89,–
Deze prijs is inclusief BTW, exclusief verzendkosten.
AcuLife patches eenmalig opbrengen na osteopathie behandeling of connectie-sensor behandeling is mogelijk.
Zo kunt u kennis maken met AcuLife en zelf de resultaten ervan ervaren.
AcuLife patches (2 stuks, 1 behandeling) € 10,–

Wilt u een afspraak of een advies? Klik dan op deze link en verstuur een e-mail.