Supplementen

IMG_1450

Door gebruik te maken van de connectie-sensor (eric laarakker, healthcare-academy Den Hoek) kan ik specifiek voor jouw paard meten welke homeopatische supplementen de osteopathie behandeling kunnen ondersteunen. Indien nodig overleg ik met een gediplomeerd homeopaat.

Natuurlijk is het ook mogelijk om dit te doen zonder de osteopathie behandeling.

Ik maak van de volgende producten gebruik:

Producten van Phytonics en Puur natuur via NML Health.
Phytonics heeft jarenlange veterinaire ervaring, combineert met kennis van westerse en Chinese geneeskunde, fytotherapie, homeopathie en orthomphytonics logooleculaire geneeskunde vormt de basis van de serie gezondheidsproducten. Om de kwaliteit van de producten te kunnen waarborgen, worden ingangs-, in-process- en eindcontroles uitgevoerd. Hierdoor voldoen alle Phytonics-producten aan strenge eisen m.b.t. identiteit, zuiverheid en gehalte. Het laboratorium controleert o.a. op de aanwezigheid van zware metalen, PAK’s, residuen van bestrijdingsmiddelen, dioxines, schimmels en bacteriën.
De producten van Phytonics bestaan uit 100% natuurlijke ingrediënten, zoveel mogelijk van biologische kwaliteit.

puur logo
De PUUR Serie is een complete serie producten voor hond, kat, paard en pony. De producten zijn gemaakt van natuurlijke grondstoffen. Alle producten worden gemaakt volgens de richtlijnen van het GMP keurmerk. De PUUR producten zijn ontwikkeld voor de spijsvertering, bewegingsstelsel, luchtwegen, huid en vacht, voortplanting en het gedrag.

Wilt u een afspraak of een advies? Klik dan op deze link en verstuur een e-mail.