Supplementen

IMG_1450Door gebruik te maken van de connectie-sensor (eric laarakker, healthcare-academy Den Hoek) kan ik specifiek voor jouw paard meten welke homeopatische supplementen de osteopathie behandeling kunnen ondersteunen. Indien nodig overleg ik met een gediplomeerd homeopaat.

Natuurlijk is het ook mogelijk om dit te doen zonder de osteopathie behandeling.haystack logo kruiden

Ik maak van de volgende producten gebruik:

100% kruiden, zonder toevoegingen en alleen gedroogd en gesneden van Zeldenrust Haystack.
Alle kruiden worden direct bij de importeur ingekocht. Hierdoor kan Zeldenrust een uitgebreid assortiment aanbieden van uitstekende kwaliteit. Veel kruiden die zij aanbieden worden ook humaan gebruikt. De kruiden worden aangeboden in hun pure enkelvoudige vorm of als samengestelde mix. Ook in de mixen zitten alleen kruiden en absoluut geen toevoegingen te vinden.
Met de Connectie sensor kan ik voor uw paard meten welke kruiden het beste bij uw paard passen. Ook de dosering en de duur wordt natuurlijk bekeken.
De kruiden bestel je direct zelf bij Zeldenrust Haystack via hun website. Zij zullen je snel en professioneel helpen. Klik hier om naar hun website te gaan. (www.zeldenrusthaystack.nl)

Producten van Phytonics en Puur natuur via NML Health.
Phytonics heeft jarenlange veterinaire ervaring, combineert met kennis van westerse en Chinese geneeskunde, fytotherapie, homeopathie en orthomphytonics logooleculaire geneeskunde vormt de basis van de serie gezondheidsproducten. Om de kwaliteit van de producten te kunnen waarborgen, worden ingangs-, in-process- en eindcontroles uitgevoerd. Hierdoor voldoen alle Phytonics-producten aan strenge eisen m.b.t. identiteit, zuiverheid en gehalte. Het laboratorium controleert o.a. op de aanwezigheid van zware metalen, PAK’s, residuen van bestrijdingsmiddelen, dioxines, schimmels en bacteriĆ«n.
De producten van Phytonics bestaan uit 100% natuurlijke ingrediƫnten, zoveel mogelijk van
biologische kwaliteit.puur logo
De PUUR Serie is een complete serie producten voor hond, kat, paard en pony. De producten zijn gemaakt van natuurlijke grondstoffen. Alle producten worden gemaakt volgens de richtlijnen van het GMP keurmerk. De PUUR producten zijn ontwikkeld voor de spijsvertering, bewegingsstelsel, luchtwegen, huid en vacht, voortplanting en het gedrag.

Wilt u een afspraak of een advies? Klik dan op deze link en verstuur een e-mail.